Jens og Michaels hjemmeside

- en beretning om os og vores interesser

Vort domicil

Vores ejendom ligger lidt tibagetrukket fra landevejen. Har vi været en tur i byen, er det altid dejligt at komme hjem og opleve stilheden, fuglenes kvidder og vindens susen i træerne. Stuehuset er vinklet og har en førstesal med 2 værelser. I alt et boligareal på 190 m2. Ved siden af stuehuset har vi vores staldbygning og i forbindelse med denne en trælade, hvor vi tidligere har haft får..

PÅ RUNDTUR HOS JENS OG MICHAEL

Denne video er en rundtur på vores ejendom i følgeskab med hundene. Som videoen vidner om, har vi masser af plads, som vores hundene kan boltre sig på.

 

   
   

Vi har lavet denne hjemmeside sådan lidt for sjov, måske som et supplement til vores profiler på Facebook. Da Michael i forvejen laver og vedligeholder hjemmesider for andre, så ville det jo også være nærliggende at have en selv. Michaels igangværende hjemmeside projekter omhandler: Lokalbus A/S, Køge - Vollerslev-Gørslev Vandværk - Landsbyforeningen Gørslev og Omegn - Gørslev Idrætsforening - Poul Erik og Lykkes hjemmeside - Bøgedal.

Da vi begge er engageret i lidt af hvert, syntes vi lige vi vil linke til nedenstående:.


Gørslev Idrætsforening

Dette er vores lokale idrætsforening, hvor vi begge er delvis aktive. Jens har igennem en halv menneskealder v&aekug;ret frisørmester for dilettanten, hvor Michael en periode har været med på "de skrå" brædder og er i øvrigt ham der laver og vedligeholder foreningens hjemmeside. En god og aktiv forening, der tilbyder et bredt udbud af aktiviteter. Og så er det ene fodboldholdene oprykket til Danmarksserien og et andet til Sjællandsserien, og dette uden en Onkel med en skotøjsæske fuld af penge.


Landsbyforeningen Gørslev og Omegn

Foreningens hjemmeside er indgangsportal til landsbyerne Gørslev, Slimminge, Vollerslev, Nyvang, Gummersmarke og Fløjterup samt de omkringliggende landområder, hvor formålet er at styrke det lokale fællesskab og demokrati samt at bevare og videreudvikle lokalsamfundet. Dette sker gennem aktivt medborgerskab og samarbejde med politikere og myndigheder, områdets foreninger, borgere, institutioner og erhverv. Michael er p.t. med i Lokalrådet og er ham der vedligeholder foreningens hjemmeside.


Parkinsonforeningen

Har man som Michael fået diagnosen "Parkinson" er det en god idé at være medlem af Parkinsonforeningen. Det er vi, med Jens som pårørende. Parkinsonforeningen kaster lys over diagnosen Parkinson, laver arrangementer af forskellig slags og har en række lokalafdelinger over det ganske land. Med hensyn til det sidste, har Michael for nylig startet Ringsted klubben op som "tovholder", hvor alle med Parkinson samt deres pårørende kan mødes omkring en gang om måneden til en slags sparring. Udover møderne laves forskellige arrangementer så som gåture i skoven, ture i byen m.m.


Vores kontaktinformation herunder:


Michael Sørensen & Jens Erik Jensen

Nyvangsvej 103

Gørslev

4100 Ringsted

 

Telefon - Jens: 29 79 24 84

E-mail - Jens: jens@jensmichael.dk

 

Telefon - Michael: 61 14 44 84

E-mail - Michael: michael@jensmichael.dk