Jens & Michaels favorit links

Herunder følger nogle af vores favorit links.

HOMOGENGRUPPEN
Hyggelig storkøbenhavnsk bøssegruppe i den måske lidt ældre aldersklasse. Herlige fester, herunder den årlige sommerfest og julefrokosten, kulturelle arrangementer, fællesspisning, teater og biografture samt diverse udflugter. Det var i øvrigt her vi mødte hinanden. :-) Er du single bøsse og trænger til at være sammen med ligesindede, ja - så er dette stedet der varmt kan anbefales.

LANDSBYFORENINGEN GØRSLEV OG OMEGN
Vi bor på landet og er engageret i vort lokalområde. Og her kommer Landsbyforeningen Gørslev ind i biilledet. Landsbyforeningen Gørslev & Omegn ønsker at styrke det lokale fællesskab og demokrati samt at bevare og videreudvikle lokalsamfundet. Dette sker gennem aktivt medborgerskab og samarbejde med politikere og myndigheder, områdets foreninger, borgere, institutioner og erhverv. Foreningen dækker området Gørslev, Slimminge, Vollerslev, Nyvang, Gummersmarke og Fløjterup. Michael er i øvrigt medlem af lokalrådet og er desuden webmaster for foreningens hjemmeside.

GØRSLEV IDRÆTSFORENING
I Køge kommunes sydvestlige udkant finder vi Gørslev Idrætsforening. Ja, - og så er det faktisk kommunens ældste idrætsforening. Hyggelig forening der tilbyder et væld af aktiviteter inden for breddeidræt. Foreningen spiller også dilettant teater, noget der har været en fast traditioni mange ifrætsforeninger på landet. Har desuden super aktive fodboldhold, hvoraf de ene er oprykket til Danmarksserien. Hjemmesiden er lavet af Michael som også sørger for at vedligeholde den på 17 år

FØTEX - MAD UD AF HUSET super godt. Man slipper for besværet selv at slæbe madvarer hjem og bruge timevis i køkkenet på at tilberede maden. Rimelige priser og super l&aeig;kkert. Bestil minimum 6 kuverter og dette 4 dage f&osash;r afhentning. Vi har prøvet et par gannge og det var bare alletiders.

PARKINSONFORENINGEN er godt at være medlem af, hvis man har fået stillet denne væmmelige diagnose. Giver en god støtte og mange muligheder ved medlemsskab, herunder mulighed for at blive sparret med ligestillede. Michael er medlem og i øvrigt tovholder for Parkinsonforeningen / Kreds Vestsjælland / Klub Ringsted. Kredsen udsender jævnligt nyhedsbrev med diverse tilbud.