Hjemmesider

Det er godt at have en hjemmeside, hvis man vil findes på Internettet, f.eks. ved søgninger i Google.


Er man et firma, forening, kunstner etc. er det næsten nødvendigt at have en hjemmeside for den vej rundt at gøre opærksom på sine produkter og informationer. Jeg (Michael) har gennem tiden lavet en del hjemmesider for private, firmaer og foreninger men er p.t. under afvikling p.g.a. sygdom. Herunder kan du se et lille udsnit af nuværende projekter:


Hjemmesider er dyre at få andre til at lave - 5-10 sider koster rask væk 8-20.000 kroner og skal hjemmesiden vedligeholdes hen over året med opdateringer løber dette hurtigt op i yderligere 20.000 kroner årligt. Er hjemmesiden på flere sprog med oversættelse bliver den endnu dyrere.


Selv har jeg været noget billigere. Tager ikke flere opgaver ind idet jeg til tider er lidt udfordret i relation til min Parkinson diagnose. Og her går det desværre kun den forkerte vej.!


Der findes selvfølgelig væsentlig billigere "Gør det selv" løsninger, ja - rent faktisk er det muligt at lave en helt gratis hjemmeside ved hjælp af Google. Dette kræver blot en Google konto som også er gratis. Hjemmesiden administreres da fra Google Drev, og selvom der ikke er så mange skabeloner at gøre godt med, kan der laves flotte sider alligevel.

Et andet alternativ er selv at lave hjemmesiden ved hjælp af Webhotellet one.com's hjemmesideprogram. Men ellers bugner Internettet med muligheder.