Vores vuffer

Vores hunde er af racen australsk working kelpies, en super aktiv hund, der kræver plads til at røre sig på, og samtidig er en familiehund.

Vi har Herman (han er black and tan) og Malte (han er red and tan). Vi fik dem da de var 8 måneder gamlenVores hunde er af racen australsk working kelpies, en super aktiv hund, der kræver plads til at røre sig på, og samtidig er en familiehund.

Jens kommer oprindeligt fra Glostrup, hvor familien havde købmandsforretning. Er uddannet firsør fra frisørskolen i København (4-årig uddannelse). Har efter sin udddannelse i Glostrup (Klifort) haft egen forretning i Glostrup (Salon Balkonen), frisørforretning i Dronningmølle og de sidste mange år med forretning fra vort domicil her på landet. Er nu gået på velfortjent pension efter mere end 50 år på arbejdsmarkedet..

Min uddannelsesmæssige baggrund afviger dog en del fra nuværende job, idet jeg er uddannet speditør og handelsassistent og har tidligere været beskæftiget inden for handel i Den kongelige grønlandske Hande. Var da udstationeret i Grønland i perioden 1977 til 1982.

Efterfølgende har jeg løst opgaver inden for international procurement i ingeniør- og entreprenørbranchen, hvor jeg sidst i perioden var udstationeret i Krakow, Polen.

Michael i sit elskede lycra outfit en varm sommerdag i haven

Friluftsliv har altid været den store interesse. Gennem årene er det blevet til en masse vandreture, skiture, kano- og kajakture, cykelferier i ind og udland. Her på det sidste lidt mere mageligt anrettet, med ture i camingvogn og så vandreture fra camping lokationen.

I fritiden laves der også lidt IT- og hjemmesidearbejde. Er bl.a. webmaster for vores landsbyforening Gørslev og Omegn, vores lokale idrætsforening Gørslev Idrætsforening, vort lokale vandværk Vollerslev-Gørslev Vandværk, og så lige en privat hjemmeside for Poul Erik og Lykke Jensen (sidstnævnte skal lige en opdatering og et nyt layout)

Vi er begge engageret i vores lokale Gørslev Dilettanten under Gørslev Idrætsforening. Her har Jens har kunne holde sit 25 års jubilæum som frisør og parykmester. For egen part noget mindre på de skrå br, jeg selv 105 vwLV

Kontakt mig for yderligere oplysninger.

© 2021 www.jensmichael.dk