Hjemmeside design og vedligeholdelse

Vi laver fortsat lidt hjemmesider for virksomheder, private og foreninger. Og dette til markedets måske laveste priser, andre helt gratis (foreninger). Skriv til os og få et tilbud.

Af igangværende projekter kan nævnes:

LOKALBUS A/S, KØGE - busvirksomhed inden for kollektiv transport, 400 ansatte fordelt på garageanl&elig;g i Køge, Ishøj, Hårlev, Ørslev og i Stege. Hjemmesiden består af en offentlig del og en intern del, sidstnævnte hvor brugeren skal logge på ved hjælp af bruger ID og password. Den interne del er en omfattende sag med opslag i relation til vagter lavet i Busplan og meget mere. .

VOLLERSLEV-GØRSLEV VANDVÆRK er en offentlig tilgængelig hjemmeside, hvor der bl.a. kan hentes information om vandprøver gennem tiden, referater fra bestyrelsesmøder, beredskabsplaner og meget andet. Desuden giver hjemmesiden en aktuel driftsstatus med mulighed for at tilmelde sig vandværkets nyhedsmail der oplyser om eventuelle forstyrrelser i driften.

LANDSBYFORENINGEN GØRSLEV OG OMEGN er en hjemmeside der er lavet i Word Press. Hjemmesiden er landsbyportal, der giver en masse information om aktiviteter, interesser og tiltag i lokalområdet. En større sag med mange ugentlige opdateringer.

GØRSLEV IDRÆTSFORENING den lokale idrætsforening med beskrivelse af foreningens aktiviteter, sociale arrangementer. På hjemmesiden er det muligt at tilmelde sig og foretage online betaling for foreningens aktiviteter. Lille men hyggelig forening med stort udbud af aktiviteter og fodboldhold der spiller i Danmarksserien.

BØGEDAL en privat hjemmeside for landinspektør Poul Erik Jensen og Lykke Jensen. På hjemmesiden kan der hentes informationer om: landinspektørvirksomheden, russiske feriebørn, ferielejligheder til udlejning i Bulgarien, stort kræmmermarked skildret med dias show, salg af pyntegran og juletræer, salg af lammekød, julearrangementer m.m..

JensMichael Webdesign
Nyvangsvej 103
Gørslev
4100 Ringsted

Telefon: 61 14 44 84
Email: webdesign@jensmichael.dk

CVR: