Jens og Michaels hjemmeside

- en beretning om os og vores interesser

Videoarkivet

Vi har samlet lidt private videofilm og dias shows, sammenklippet som videofilm herunder..

PÅ TUR MED HUNDENE PÅ MARKEN

Denne video er en rundtur på vores ejendom med hundene. Som videoen vidner om, har vi masser af plads, som vores hundene kan boltre sig på.

 

HUNDENE GASSER AF PÅ MARKEN

Vores dengang 8 måneder gamle hunde gasser af på marken. Hundene er fortsat nogle meget aktive hunde, der kan lide at komme ud og røre sig.

 

VANDRETUR PÅ SÖDERÅSEN I SkÅNE

Michael var turleder på denne 3-dages vandretur på Skåneleden i Sydsverige en Pinse. Turen gik fra Röståna i syd til &Arng;storp i Nord, med overnatning i telt undervejs.

Vi har lavet denne hjemmeside sådan lidt for sjov, måske som et supplement til vores profiler på Facebook. Da Michael i forvejen laver og vedligeholder hjemmesider for andre, så ville det jo også være nærliggende at have en selv. Michaels igangværende hjemmeside projekter omhandler: Lokalbus A/S, Køge - Vollerslev-Gørslev Vandværk - Landsbyforeningen Gørslev og Omegn - Gørslev Idrætsforening - Poul Erik og Lykkes hjemmeside - Bøgedal.

Da vi begge er engageret i lidt af hvert, syntes vi lige vi vil linke til nedenstående:.


Gørslev Idrætsforening

Dette er vores lokale idrætsforening, hvor vi begge er delvis aktive. Jens har igennem en halv menneskealder v&aekug;ret frisørmester for dilettanten, hvor Michael en periode har været med på "de skrå" brædder og er i øvrigt ham der laver og vedligeholder foreningens hjemmeside. En god og aktiv forening, der tilbyder et bredt udbud af aktiviteter. Og så er det ene fodboldholdene oprykket til Danmarksserien og et andet til Sjællandsserien, og dette uden en Onkel med en skotøjsæske fuld af penge.


Landsbyforeningen Gørslev og Omegn

Foreningens hjemmeside er indgangsportal til landsbyerne Gørslev, Slimminge, Vollerslev, Nyvang, Gummersmarke og Fløjterup samt de omkringliggende landområder, hvor formålet er at styrke det lokale fællesskab og demokrati samt at bevare og videreudvikle lokalsamfundet. Dette sker gennem aktivt medborgerskab og samarbejde med politikere og myndigheder, områdets foreninger, borgere, institutioner og erhverv. Michael er p.t. med i Lokalrådet og er ham der vedligeholder foreningens hjemmeside.


Parkinsonforeningen

Har man som Michael fået diagnosen "Parkinson" er det en god idé at være medlem af Parkinsonforeningen. Det er vi, med Jens som pårørende. Parkinsonforeningen kaster lys over diagnosen Parkinson, laver arrangementer af forskellig slags og har en række lokalafdelinger over det ganske land. Med hensyn til det sidste, har Michael for nylig startet Ringsted klubben op som "tovholder", hvor alle med Parkinson samt deres pårørende kan mødes omkring en gang om måneden til en slags sparring. Udover møderne laves forskellige arrangementer så som gåture i skoven, ture i byen m.m.


Vores kontaktinformation herunder:


Michael Sørensen & Jens Erik Jensen

Nyvangsvej 103

Gørslev

4100 Ringsted

 

Telefon - Jens: 29 79 24 84

E-mail - Jens: jens@jensmichael.dk

 

Telefon - Michael: 61 14 44 84

E-mail - Michael: michael@jensmichael.dk